Youtube 

Annonsering på Youtube är platsen där små medel ger stor spridning. För så lite som 0,7 SEK per visning kan man hamna direkt i sin kundgrupps mobil eller dator. Jämför man detta med reklam på TV får man en hel del visningar för en mindre peng. Youtube är en av världens största hemsidor, och är idag den största sökmotorn efter Google. Det finns med andra ord en mängd anledningar för företag att utforska Youtube-annonsering som en del i sin marknadsföring.

Hur ser Youtube-annonsering ut?

Det finns flera olika varianter av annonsering på Youtube. Allt från korta annonser som ej går att hoppa över, till långa och mer informativa annonser som går att hoppa över efter några sekunder. Att ta fram annonser som lockar, och inte trycks bort direkt kan vara lite av en balansgång, men vi på Succé känner oss säkra på att vi tillsammans med dig som kund kan ta fram kampanjer som lockar och hittar rätt. Att din annons snarare blir en kul snackis än ett tråkigt moment innan klippet startar.

Vad krävs för att annonsera på Youtube?

För att annonsera på Youtube krävs det att du har ett konto där så du kan ladda upp videos, något vi självklart hjälper till med om ni inte har ett ännu. Därtill behöver ni även ett konto hos Google Ads för att skapa och distribuera annonserna (Något vi också kan och som du kan läsa mer om här INSERTLÄNK).

Med dessa två som utgångspunkter hittar vi rätt material till era digitala kampanjer.
Oavsett om ni redan har befintligt material, eller vill att vi ska producera snygga och kostnadseffektiva filmer åt er – såväl inspelade reklamfilmer som animerade videos.

Hur skapar vi Succé för er?

  • Enbart en månads uppsägningstid.
  • Ni äger själva ert Google Ads-konto.
  • Löpande rapportering varje månad.
  • Fast månadspris baserat på hur många timmar vi spenderar.
  • Personlig kontaktperson och snabb återkoppling.

Hej! Jag heter Jesper och är ansvarig för optimering och analys hos oss. Hör gärna av dig med formuläret nedan så får jag ännu bättre CTA-statistik att nörda på.