Workshop inom sociala medier

Så här jobbar vi

Workshop inom sociala medier

Oavsett om man redan idag jobbar med sociala medier eller inte så kan ett workshop vara ett bra sätt skaffa inspiration. Många som skriver inlägg till sitt företag upplever att det kan vara svårt att veta vad man ska skriva om eller att det oftast blir väldigt lika inlägg. Andra upplever att det är svårt att hålla en jämn frekvens av inlägg för att bygga relationer med sina kunder.

Vi på Succé erbjuder workshops inom sociala medier där vi hjälper er att ta fram en plan för hur ni ska jobba framöver. Utöver en innehållsplan får ni även med er idéarbete kring hur ni kan jobba med sociala medier och vilka kanaler samt inläggstyper som passar er målgrupp.

Workshopets innehåll:

  • Målsättningar sociala medier
  • Tonalitet i sociala medier
  • Genomgång olika inläggstyper
  • Idéarbete kring innehållet
  • Inspiration / Best practice
  • Framtagning av innehållsplan/schema för inlägg

Fysiskt eller online

För att workshopet ska bli så lyckosamt som möjligt är det alltid bra att ha med flera medarbetare som har insikt i hela företaget och dess kunder, för att ge ett så bra perspektiv av företaget som möjligt. Våra workshops kan hållas både online och fysiskt, så har man vägarna förbi Brunnsparken i Göteborg bjuder vi mer än gärna på lite kaffe och fika under workshopet.

Contentproduktion

Med planen fastställd återstår det bara att börja skriva innehåll samt ta fram bilder till era sociala medier. Är detta något ni inte gör in-house, så hjälper vi er mer än gärna med att ta fram detta åt er. Möjligheten finns även att vi avlastar er med att göra några av inläggen till sociala medier och agerar stöd.

Hej! Jag heter Henrik och är kundansvarig hos oss. Skall vi ta en kaffe och snacka marknadsföring?. Hör gärna av dig med formuläret nedan så återkommer jag inom kort.