Sociala medier

Facebook, Instagram, LinkedIn och många andra appar har blivit naturliga inslag i nästan allas vardag. Därför är det klokt att även ditt företag tar sin rättmätiga plats, och når ut med taktiskt innehåll som både väcker intresse och driver försäljning. Att stärka sitt varumärke på sociala medier är mycket effektivt, men det tar också tid. Med målgruppsanpassat innehåll och rätt kampanjer går det dock mycket snabbare att se större resultat.

Så här jobbar vi

Fastställande av målgrupp och kanalval

Tillsammans med er tar vi fram en plan för vilken målgrupp, kanal samt innehåll som passar bäst för er verksamhet och era mål.

En strukturerad och smidig content-plan

Här ser vi till att varje inlägg blir kärnfullt, håller samma höga kvalitet och planläggs i rätt ordning – så att ni alltid kan kommunicera med spännande och dynamiskt innehåll i era flöden på sociala medier.

Uppsättning av företagskonto

Saknar ni konton i relevanta kanaler? Då hjälper vi er att ta fram dessa. Samma gäller annonsering samt målgruppsinställningar för framtida boostning av inlägg.

Löpande återkoppling

Inlägg och korrektur sker i samråd med er, det är trots allt ni som är experter på er bransch. Vår expertis är att säkerställa er träffsäkerhet i jakten på nya kunder.

Workshop inom sociala medier

Jobbar ni redan med sociala medier inhouse? Då kan ett workshop inom sociala medier vara ett bra komplement, och kanske den sista viktiga pusselbiten till de riktigt stora resultaten. Vi rekommenderar att ni alltid börjar med ett workshop, även om ni låter oss helt sköta era sociala medier. Då får ni insikt i hur vi jobbar, samsyn kring er resa samt ett avgörande kunskapsutbyte för båda parter. Detta ger oss på Succé den fullskaliga bild vi behöver för att kunna lyfta era sociala kanaler till nästa nivå.

Smart återvinning

När det kommer till innehåll i sociala medier så behöver man sällan uppfinna hjulet på nytt. Under arbetet med era inlägg så får även vår copywriter bra innehåll som går att klä om till artikel eller ett nyhetsbrev. Synergieffekterna av detta blir att man med små medel kan sy ihop relevanta landningssidor och artiklar med hjälp av den röda tråd som redan finns i era sociala medier och nyhetsbrev.

Allt innehåll man skriver till sociala medier blir så mycket mer än en engångshistoria. Ni får ut mer av ert innehåll – samtidigt som artiklar även är väldigt SEO-främjande och hjälper er att hamna högre vid bland annat Google-sökningar.

Annonsering i sociala medier

Ett bra komplement till vanliga inlägg är att även annonsera via sociala medier. Fördelen är att man med precision når väldigt riktade målgrupper – utan att betala extra för användardata. Dessutom lyckas ni nå intressenter som är utanför era vanliga följare och er vanliga målgrupp.

Hej! Jag heter Henrik och är kundansvarig hos oss. Skall vi ta en kaffe och snacka marknadsföring?. Hör gärna av dig med formuläret nedan så återkommer jag inom kort.