Microsoft Advertising

Microsoft Ads är verktyget för att annonsera via Microsofts sökmotor Bing.
Alla nya datorer med Microsoft som operativsystemet har deras webbläsare Microsoft Edge som förinstallerad. Detta gör att många inte väljer att ladda ner en annan typ av webbläsare, utan använder sig av Bing som deras primära sökmotor.

Så här jobbar vi

Billigare klick och annorlunda målgrupp

Då färre människor i Sverige använder sig av Bing betyder det även att färre företag annonserar via Bing. Detta leder till att konkurrensen om klicken blir mindre än hos Google Ads och därför även billigare. Annonsering via Microsoft Ads kan därför bli billigare och mer effektiv än Google Ads då konkurrensen om de mest köpsugna kunderna inte är lika stor.

Den främsta åldersgruppen som använder sig av Bing är 45-65+. Denna målgrupp är inte att underskatta då den oftast kan räknas in bland de mest köpstarka och inflytelserika. Är detta din primära målgrupp är Microsoft Advertising därför värt att testa.

Microsoft Ads tillsammans med Google Ads

Även om Bing och Google är två helt olika sökmotorer är de i grund och botten rätt så lika. Jobbar man i dagsläget enbart med Google kan man likvärdigt använda sig av Microsoft Ads som ett komplement till Google Ads. Arbetsmetoden är väldigt snarlik de två emellan, så hanteringen av båda kanaler kan oftast ske på ett smidigt och tidsbesparande sätt. Den data man får in via den ena kanalen kan vara hjälpsamma i insikter om hur man ska forma kampanjerna för den andra kanalen.

Microsoft Advertising Partner

På samma sätt som vi är certifierade Google Partners så är vi även Microsoft Advertising Partners. Samma hårda krav och utbildningar genomförs för att uppnå denna typen av partnerskap.

Klicka här för att se vårt partnerskap

Hur skapar vi Succé för er?

  • Enbart en månads uppsägningstid.
  • Ni äger själva ert Google Ads-konto.
  • Löpande rapportering varje månad.
  • Fast månadspris baserat på hur många timmar vi spenderar.
  • Personlig kontaktperson och snabb återkoppling.

Hej! Jag heter Jesper och är ansvarig för optimering och analys hos oss. Hör gärna av dig med formuläret nedan så får jag ännu bättre CTA-statistik att nörda på.