Google Ads

Vi är certifierade Google Partners. Det innebär att vi alltid vet vad vi gör och aldrig behöver gissa oss fram. Som experter på Google Ads bemästrar vi allt från Sökannonsering och Banners till Google Shopping och Youtube.

Så här jobbar vi

Sökordsanalys

Vi identifierar vilka sökord vi tror kommer att prestera bäst. Dessa stämmer vi sedan av med er som är experter inom er bransch för att säkerställa att trafiken blir så relevant som möjligt. Vi tar fram sökvolymer och prognoser för att mäta potentiell lönsamhet och konkurrens. Detta blir grunden för uppsättningen av kontot.

Uppsättning

Likt en fotbollscoach som tar ut den bästa taktiken och startelvan till en säsongs-premiär så gör vi en grunduppsättning av era sökord, målgrupper och annonser utifrån de förutsättningar och data vi har. Generellt sett ställer man in kontot brett så man kan samla så mycket data som möjligt och sedan optimera och smalna av mot de delar som presterar bäst.

Optimering

Precis som ett fotbollslag behöver justera sin taktik under säsongen, anpassa sig till förutsättningarna och lyfta fram de spelare som presterar bäst så behöver vi kontinuerligt justera, förbättra och optimera ert konto under året för maximal effekt. Detta gör vi genom att återkommande se över vilka sökord, annonser och kampanjer som presterar bäst.

Rapportering

Vi rapporterar kontinuerligt för att ni ska ha full koll på resultat och kostnad. Våra sökmotorexperter finns tillgängliga för både uppföljning och kontakt som en del av avtalet. Ni väljer själva om ni vill få rapporter på vecko eller månadsbasis med möjligheter till att skräddarsydda rapporter.

Google Partner

Google Partner innebär att man är certifierade av Google för att administrera och hantera Google Ads-konton. För att bli Google-partner har vi fgjort ett prov som bevisar att vi är experter på hur man använder Googles verktyg och de olika kanalerna: från uppsättning till optimering – allt enligt Googles best practices och vedertagna metoder.

Hur skapar vi Succé för er?

  • Ni äger själva ert Google Ads-konto.

  • Löpande rapportering varje månad.

  • Fast månadspris baserat på hur många timmar vi spenderar.

  • Personlig kontaktperson och snabb återkoppling.

Hej! Jag heter Jesper och är ansvarig för optimering och analys hos oss. Hör gärna av dig med formuläret nedan så får jag ännu bättre CTA-statistik att nörda på.