Film & Foto

En bild säger mer än 1 000 ord. Rörlig bild säger allt.

Vi har lång erfarenhet inom film och foto. Behöver ni nya porträttbilder, en modern företagsfilm eller animeringar med ljudläggning? Inga problem, vi är med er under hela processen. Från idéstadie, storyboard, manus och synopsis – till projektledning, roddandet mellan olika inspelningsplatser, klippning, retuscher, efterarbete, publicering och implementering. Med andra ord: från vision till verklighet.

Film som ger resultat

Vi ser även till att fotograferingen blir relevant ur ett annonseringssyfte. De bilder och filmer som tas blir alltså både snygga och strategiskt användbara till hemsidan, den framtida kampanjen och det dagliga innehållet i era sociala kanaler.

Ett brett kontaktnät

Under våra år i branschen har vi samlat på oss samarbeten med en rad olika fotografer och filmare. Detta gör att vi kan erbjuda en tjänst som både är kvalitativ och flexibel. Alltid med dina ändamål och din plånbok i åtanke.

Hej! Jag heter Henrik och är kundansvarig hos oss. Skall vi ta en kaffe och snacka marknadsföring?. Hör gärna av dig med formuläret nedan så återkommer jag inom kort.