Display &
Remarketing

Annonsering på Google Display Network är annonsering på Googles mer än två miljoner annonseringspartners. Bannerannonsering är de annonser man oftast ser i kanterna av en hemsida. Det är ett kostnadseffektivt verktyg där ni effektivt sprider kännedom om ert varumärke. Jämfört med sökkampanjer (Google Adwords) kan man få in väldigt mycket trafik till en lägre peng.

Utöver Googles verktyg jobbar vi även nära med de flesta av de stora mediehusen och kan därför garantera synlighet på sidor som Expressen, GP, Aftonbladet, Dagens Industri, med mera, vid behov.

Kan ni hjälpa oss att ta fram banners?

Absolut. Som fullservicebyrå producerar vi gärna banners till era kampanjer. Antingen bistår ni med bildmaterial och budskap eller så tar vi fram detta tillsammans. Skulle ni även vilja utöka er bildbank så har vi flera samarbeten med professionella och behjälpliga fotografer.

Remarketing

Alla har någon gång upplevt att de får annonser från hemsidor de redan besökt. Det kan vara allt från ett par skor som du har kollat på, till det där hotellrummet inför semestern. En besökare köper oftast inte en tjänst eller produkt vid första besöket. Vissa produkter kräver mer research eller jämförelse innan man väljer att handla. Och det som är så bra med effektiv remarketing är att ni får tillbaka besökare som tidigare har visat intresse. För kom ihåg: era kunder har också ett livspussel och behöver därför påminnas om att ni finns.

Hur fungerar remarketing?

När all spårning på hemsidan är på plats, börjar man med att öronmärka trafik till vissa sidor på hemsidan. Detta kallas för remarketinglistor. Med hjälp av dessa kan man sedan använda sig av väldigt riktade bannerannonser med vassa budskap som baseras på vad kunden har varit intresserad av på er hemsida.

Denna typ av marknadsföring använder sig av cookies för att kunna härleda ett besök till en specifik person. Vi jobbar även en hel del med kontextuell marknadsföring som alternativ i takt med att användningen av persondata försvinner.

Local Campaign

Local Campaigns är ett av Googles nyare kampanjformat och lämpar sig väldigt bra för dig som har butik eller någon form av försäljning på plats. Målet med denna typ av kampanj är att driva fysisk trafik samt telefonsamtal till ditt företag. Local Campaigns kombinerar effektivt flera av Googles plattformar så som Google Maps, Display, Search samt Youtube.

För att kunna använda sig av Local Campaigns måste man ha ett konto uppsatt på Google My Business. Att sätta upp detta är givetvis något vi kan hjälpa till, om behov skulle uppstå.

Hur skapar vi Succé för er?

  • Enbart en månads uppsägningstid.
  • Ni äger själva ert Google Ads-konto.
  • Löpande rapportering varje månad.
  • Fast månadspris baserat på hur många timmar vi spenderar.
  • Personlig kontaktperson och snabb återkoppling.

Hej! Jag heter Jesper och är ansvarig för optimering och analys hos oss. Hör gärna av dig med formuläret nedan så får jag ännu bättre CTA-statistik att nörda på.