Google Ads

Vi är certifierade Google Partners. Det innebär att vi alltid vet vad vi gör och aldrig behöver gissa oss fram. Som experter på Google Ads bemästrar vi allt från Google Adwords och Youtube till Shopping och Remarketing.

Google Adwords
Vi ser till att ni syns på de sökord som era kunder söker på när de letar efter era produkter eller tjänster. Ni betalar bara när kunden klickar på annonserna. Detta arbete optimerar vi kontinuerligt för bästa resultat. 

Banners

Annonsering på Google Display Network är annonsering på Googles mer än två miljoner annonseringspartners. Bannerannonsering är de annonser man oftast ser i kanterna av en hemsida. Det är ett kostnadseffektivt verktyg där ni effektivt sprider kännedom om ert varumärke.

Utöver Googles verktyg jobbar vi även nära med de flesta av de stora mediehusen och kan därför garantera synlighet på sidor som Expressen, Aftonbladet, Dagens Industri, med mera.

Youtube

Med annonsering på Youtube får ni stor spridning med små medel. Det är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut på, där en mängd olika format kan man visas för rätt målgrupp till så lite som sju öre per visning.

Med hjälp av oss får ni rätt material till era digitala kampanjer. Dels kan vi skapa banners, dels kan vi producera snygga och kostnadseffektiva filmer – såväl inspelade reklamfilmer som animerade videos.

Shopping

Vare sig det rör sig om skor eller muttrar är det möjligt att annonsera genom Google Shopping. Det är ett effektivt sätt för moderna företag att uppnå en stabil inkomstökning. Särskilt effektivt är det för alla som har en webshop, där man som företag får hjälp att synas i allmänhet och öka sin försäljning i synnerhet. Med detta smarta verktyg kan ni enkelt följa ROI (avkastning) för varje produkt och produktgrupp.

Vi på Succé kan Google Shopping, och med rätt optimering ser vi till att verktyget snabbt betalar av sig själv.

 

Remarketing

Remarketing används för att fånga in och få tillbaka personer som tidigare besökt er hemsida. Fördelen med denna typ av marknadsföring är att man riktar sig mot potentiella kunder som redan har visat ett visst intresse för det ni erbjuder.

Vi på Succé kan skräddarsy ett remarketing-upplägg för just er verksamhet. Det gör att ni når ut till fler potentiella kunder i flera olika medier – som till exempel Facebook, Display och Youtube. Genom väl uppsatt spårning ser vi dessutom till att den potentiella kunden exponeras för rätt produkt eller tjänst.

En certifierad partner

Vi är certifierade för Google Ads, Bing Ads och ARU-utbildade (Ansvariga reklamutgivare).

Vill du veta mer?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

SKICKA EPOST
RING OSS